Exorcism in California. Tata si fiu, acuzati pentru exorcizarea fostei sotii a tatalui

Un tată și fiul sau au fost arestati în California, in urma suspiciunii de răpire a fostei sotii a tatalui, pentru ca femeia sa fie supusa in mod fortat unei exorcizari (foto: exorcism, pictura de Francisco Goya).

Oficialii din San Joaquin sustin ca barbatul in varsta de 42 de ani, Jose Magana-Farias, și fiul său, de 20 de ani, Victor Farias, au crezut că femeia a fost posedata de ceva, intrucat comportamentul acesteia se schimbase in mod dramatic.

Locotenentul Mike Jones a declarat că acestia au dus-o pe femeie, sambata trecuta, la doi preoți. Preoții sunt așteptati sa raspunda si ei acuzațiilor.

Potrivit raportului șerifului, femeia a fost stropita cu un ulei sacru, în timpul unei ceremonii religioase. Ea a fost gasita, ulterior, nevatamata. Magana-Farias și fiul său sunt programati să apară în instanță.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.