Elton John concerteaza la Moscova, in decembrie 2013. In ajutorul comunitatii gay

Starul pop britanic, de orientare homosexuala, Elton John, consideră că viitorul sau concert la Moscova, din luna decembrie, va sluji intereselor comunității gay rusesti.

Elton John, in varsta de 66 de ani, s-a “căsătorit” cu partenerul său, David Furnish, inca din anul 2005, în cadrul uneia dintre primele ceremonii de acest fel, oficiata intre persoane de același sex, din Marea Britanie, și continuă să fie un aparator al miscarii LGBT in întreaga lume.

Cuplul are chiar si doi “fii”, născuți de o aceeași mamă-surogat.

Rusia a adoptat o lege controversată și vag formulata, în iunie, prin care se interzice promovarea “relațiilor sexuale netradiționale” in fata minorilor, aceasta fiind considerata o infracțiune care se pedepsește cu amenzi considerabile (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Divele pop americane, Madonna și Lady Gaga, care au militat pentru drepturile homosexualilor, în show-urile lor din Rusia, anul trecut, au fost ulterior amenințate cu acțiunari în justiție, de către parlamentarii conservatori din Rusia.

Conform LO+Radio [https://www.lacasuriortodoxe.ro/loplusradio/] , care citeaza radioul Vocea Rusiei, Concertul lui Elton John este programat pentru data de 6 decembrie, in Crocus City Hall din Moscova. Sunt sanse, insa, ca venirea acestuia sa fie boicotata.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.