publicat în: Arhivă

Casa de Craciun – Centrul de zi „Sf. Alois Scrosoppi”

Asociatia LECUPO a desfasurat in ziua de 14 decembrie 2008, la Casa de Cultura „Mihai Ursachi”, o actiune umanitara pentru copiii aflati in Centrul de zi „Sf. Alois Scrosoppi”. Beneficiarii acestui eveniment sunt 31 de copii proveniti din familii defavorizate din zona Bucium.

Pe parcursul zilei de 14 decembrie copiii au luat parte la urmatoarele activitati: jocuri educative si recreative corespunzatoare varstei, work-shop – cunoastere, socializare, mentinerea atentiei, lucru in echipa, informare cu privire la alternative de petrecere a timpului liber, desen pe tema „Sarbatori de iarna”, urmat de expozitia lucrarilor realizate, spectacol jonglerii, concert colinde.

La ora 13.00, copiii au luat pranzul alaturi de voluntarii organizatiei intr-un cadru familial si prietenesc.

La finalul programului, beneficiarii acestei actiuni vor primi cadouri si se vor bucura de prezenta lui Mos Craciun.

Multumiri sponsorilor acestui eveniment: Fundatia Dinu Patriciu Bucuresti, G.D. ETA S.R.L., S.C. Danotti Comp SRL, colectivul de elevi si profesori al Colegiului „M. Eminescu” Iasi, studentilor din capusurile universitare Targusor si Codrescu, formatiilor Rava, Avinmahr si I Hate Mondays, persoanelor fizice care au dorit sa ramana sub anonimat.