Chalkidiki: grecii isi vand insulele la licitatie – Spalathronisia

Spalathronisi, o insulă de langa Peninsula Halkidiki, va fi vânduta la o licitație efectuată de către Casa de Licitație greceasca Myrό Gallery.

Casa de licitatie le prezintă potentialilor cumparatori frumusețile Spalathronisiei, intr-un material video, o alta serie de fotografii fiind publicata pentru a face mai atractivă insula.

Peste doua zile, o conferință de presă va avea loc la oficiul Myrό Gallery din Salonic, prin care potentialii cumpărători publici vor primi detalii suplimentare.

Spalathronisia este una dintre cele trei insule mici aflate in largul coastei Halkidiki, în Golful Kassandra, în apropiere de coasta de vest a Peninsulei Sithonia. Cea mai mare insula dintre cele trei poartă numele Spalathronisi, dar pentru localnici ea se numeste Spalathro.

Este pentru prima data cand o insulă grecească este vândută prin licitație.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.