Arhiepiscop fals in America de Vest: declaratia Sinodului

Comunicat al Cancelariei Sinodului Episcopilor ROCOR:

„Episcopii Bisericii Ortodoxe Ruse din afara Rusiei au primit recent si in mod repetat plângeri cu privire la activitățile și declarațiile făcute de un anumit Natanael (Kapner), care locuiește pe teritoriul Episcopiei Americii de Vest, dar care nu are nicio legătură cu aceasta.

Clericii și laicii Bisericii Ruse din străinătate sunt informați, prin prezenta, că acțiunile lui Natanael (Kapner) nu au binecuvântarea Sinodului Episcopilor.

Profund întristati de starea sa sufleteasca, facem apel la Natanael (Kapner) să se abțină de la postarea pe Internet, sa duca o viață de pocăință si pace în Hristos, “Unde nu mai este elin şi iudeu, tăiere împrejur şi netăiere împrejur, barbar, scit, rob ori liber, ci toate şi întru toţi Hristos.”(Coloseni 3:11).

+ Kyrill,

Arhiepiscop al Americii de Vest și de San Francisco

Secretar al Sinodului Episcopilor

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.