Noi resturi, descoperite in New York, dupa prabusirea Gemenilor

Mai multe resturi, care par a fi parti ale trenului de aterizare al unuia dintre avioanele care au lovit World Trade Center pe 11 septembrie 2001, au fost gasite in New York City.

O bucata mare de 1.52 m, din metal, poartă seria unui Boeing, conform Politiei locale, citata de BBC.

Resturile au fost descoperite in ultimele zile, de către inspectorii care analizeaza o clădire din Manhattan, pe locul in care au fost propuse spre construire o moschee si un centru comunitar, la trei străzi distanță de “Ground Zero” – locul celor doua turnuri gemene.

Departamentul de Poliție asigurase zona, ca scenă a crimei.

Anchetatorii cauta, inca, in acest spatiu, eventualele rămășițe umane.

Aproape 3 000 de persoane au murit în atacurile teroriste mentionate mai sus.

Cinci presupuși militanți al-Qaeda sunt în așteptarea procesului, pentru aceste atacuri, intr-un tribunal militar al centrului de detenție american din Guantanamo Bay, Cuba.

Khalid Sheikh Mohammed este acuzat de plănuirea atacurilor, în timp ce ceilalti patru bărbați deținuți in Guantanamo Bay par a fi implicati în acordarea de sprijin in deturnare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.