Regele Simeon al II-lea al Bulgariei, la slujba de priveghere de Duminica Floriilor, in Rusia

In ajunul Duminicii Floriilor, Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, presedinte al Departamentului pentru Relații Externe al Patriarhiei Moscovei a oficiat o slujba de priveghere de noapte în Biserica Icoanei Maicii Domnului “Bucuria tuturor celor necajiti”, pe strada Bolisaia Ordinka din Moscova. La slujba au participat mai multi clerici.

Regele Simeon al II-lea al Bulgariei, care a sosit la Moscova in data de 26 aprilie 2013, la invitația Patriarhului Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii, a participat la aceasta slujba, în timpul careia au fost rostite rugăciuni pentru sănătatea Maiestății Sale si pentru prosperitatea poporului bulgar.

Regele a bulgarilor a mulțumit Mitropolitului Ilarion: “Am 75 de ani si pot spune, fără vreo exagerare, că zilele cele mai frumoase din viața mea sunt cele pe care le-am petrecut ieri și astazi în Moscova”.

O masa a fost organizata in casa parohiala, in onoarea regelui bulgarilor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.