Manastirile catolice japoneze si practicarea modului ecologic de viata

miura japonia Conform informatiilor primite din Miura, Japonia, pornind de la stilul clădirilor si pana la metoda proprie de grădinărit, vietuitoarele romano-catolice din Manastirea Miura, aflata in apropiere de Tokyo, practică un mod ecologic de viaţă, pe care acestea il numesc "Viaţă în harul creaţiei".

"Versetul biblic din Geneza, conform caruia Dumnezeu a văzut ca tot ceea ce facuse, si era bun, înseamnă foarte mult pentru această mănăstire", a declarat Sora Yoshiko Watanabe, din grupul Surorilor Catolice ale Cercetarii.

Ea a mai spus că toate călugăriţele şi surorile din manastire cred că secolul al 21-a a rupt legăturile dintre oameni şi natură. "Cred ca jucam un rol umil, in restabilirea acestor legăturili", a adaugat ea, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.