Seară de flamenco traditional – 18 august 2012

Muzeul ASTRA, in parteneriat media oficial cu Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, vă învită sâmbătă, 18 august 2012, la un spectacol de flamenco tradițional, care se va desfășura pe scena de pe lac din Muzeul în aer liber, între orele 18,00 – 20,00.

Flamenco Marta si Richard, foto Tina Raymond

Protagonistii spectacolului de flamenco traditional sunt Marta (voce) și Richard (chitară) din Canada. Marta și Richard interpretează flamenco tradițional de peste douăzeci de ani. Ei s-au întâlnit în anul 1989 în Calgary, s-au căsătorit și formează de atunci duo-ul pe care îl puteți cunoaște și a cărui muzică vă va bucura.

Flamenco Marta si Richard, Quebec, foto Scott Edmonston

Flamenco-ul este un gen muzical originar din Andaluzia, sudul Spaniei, care are numeroase forme, fiecare dintre ele cu regulile ei muzicale, cărora li se pot adăuga variațiuni neașteptate, triste, fericite, exuberante sau dramatice.

Vă așteptăm!

Program:

Fandangos de Huelva
Soleares
Alegrias
Farruca
Tangos
Zambra
Garrotin
Serranas
Bulerias

INTERMISSION (Pauză)
Farruca
Bulerias
Alegrias
Fandangos
Rumba
Guajiras
Caracoles
Peteneras
Cana
Verdiales
Soleares

– pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe: muzeograf Eliza Penciu

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.