Biserica armeană l-a premiat pe regizorul rus Alexander Sokurov

regizorul Alexander_Sokurov

Biserica Apostolică Armeană i-a acordat cineastului rus Alexander Sokurov premiul: "Să fie lumină", in data de 12 iulie 2012, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Seminarul Teologic Gevorkian, în apropiere de capitala armeană, Erevan.

Ceremonia a fost parte a Festivalului de Film Golden Apricot, care s-a derulat in perioada 8-15 iulie, informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

"Regia de film este o artă a luminii. Aceasta se adresează sufletelor oamenilor care trăiesc în vremuri întunecate şi periculoase", a declarat Arhiepiscopul Nathan Hovhannisian, în discursul ocazionat de inmanarea premiului. "Glasul unui om poate avea o importanţă imensa", a mai spus el.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.