Miercurea Cenusii… “Fast”, in strada

Miercurea cenusii

Cu cinci ani în urmă, Rev. Teresa K.M. Danieley din Biserica Episcopaliana i-a trecut prin cap o idee…

"Asa dupa cum oamenii isi pot lua micul dejun din mers sau pot sa-si plateasca factura de telefon rapid, din drum, de ce oare nu ar fi posibil sa se unga si cu cenusa, in forma semnului crucii, de asmenea, într-o clipă?"

Asa incat, începand cu Miercurea Cenuşii din anul 2007, Danieley se posteaza an de an în vesminte preotesti complete intr-una dintre intersectiile cele mai aglomerate din St Louis, pentru a le oferi trecatorilor ocazia ungerii rapide (fast) cu cenusa, insemnadu-i cu semnul crucii pe frunte, indiferent daca este vorba de biciclişti, de şoferi sau de pasagerii unui autobuz, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.