Bisericile filipineze au grija de supravietuitorii recentului cutremur

Rev. Rex Reyes Bisericile din centrul Filipine au formulat un apel, după recentul cutremur cu magnitudinea de 6,9 grade, care a lăsat in urma 34 de morţi, 52 de răniţi, 71 de dispăruţi şi sute de familii fără adăpost.

"Ii invităm pe toţi oamenii de bună credinţă să se roage pentru supravieţuitorii acestui dezastru din Filipine, provocat de trauma pierderilor si de frica, in aceasta perioada de refacere si de reluare a activitatii", a declarat Rev. Rex Reyes, secretar general al Consiliului Naţional al Bisericilor din Filipine.

"Ne alăturăm eforturilor tuturor organizaţiilor civice, pentru gasirea unor solutii necesare usurarii durerii acestor oameni şi ii invitam pe toti sa daruiasca celor aflati in suferinta bunurile de care acestia au nevoie pentru trai", a adăugat el.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.