Metodiştii argentinieni au transmis speranţele lor de pace, omologilor britanici

Frank de Nully Brown

Pe fondul reiinoirii tensiunilor in Insulele Falkland, Biserica Metodista Argentiniana a transmis o scrisoare, Bisericii Metodiste a Marii Britanii, exprimându-şi speranta ca guvernele celor doua tari isi vor rezolva problemele în mod paşnic.

"Un război este întotdeauna un eşec al omenirii, în lumina planului lui Dumnezeu privind creaţia Sa, şi trebuie să ne bucuram de toate darurile pe care El ni le-a dat", a scris Episcopul Frank de Nully Brown, conform Agentiei de Comunicare a Americii Latine şi Caraibelor.

"Problema Insulelor Malvine este pentru poporul argentinian şi pentru Biserica noastră, una extrem de sensibila şi de delicata, având în vedere eforturile ţarii noastre privind suveranitatea insulelor, de mai mulţi ani", se arata in scrisoare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.