Bisericile din Berlin se opun detentiei “inumane” a solicitanţilor de azil

aeroportul Brandenburg Conform datelor primite de la corespondenti din Berlin, creştinii diferitelor confesiuni se declara, la unison cu gruparile pentru apararea drepturilor omului, împotriva construirii unui centru de detenţie de 1.000 de metri patrati, destinat solicitanţilor de azil, pe un nou aeroport din Berlin, programat să se deschidă în luna iunie 2012, informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Centrul de detenţie de pe Aeroportul Brandenburg din Berlin ar putea fi utilizat pentru a preveni intrarea solicitanţilor de azil in Germania, pe durata luarii unei decizii rapide privind solicitarile acestora, de maximum 48 de ore.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.