Natiunile mici nu sunt bine deservite de Organizatia Mondiala a Comertului

stema Vanuatu Conform materialelor primite de la corespondenţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Geneva, politicile Organizaţiei Mondiale a Comerţului sunt înclinate să-i favorizeze exact pe cei bogaţi şi puternici şi să-i marginalizeze pe agricultorii săraci şi comunităţile vulnerabile din ţările în curs de dezvoltare, conform analizelor efectuate de mai multe figuri religioase care pledează pentru cei săraci.

"Sunt probleme foarte mari. La sat, oamenii nu au încă acces la serviciile guvernamentale, cum ar fi educaţia, sau la îngrijiri medicale, în zonele îndepărtate", a declarat Allen Nafuki, un pastor presbiterian care a adus ca exemplu, in discutie, insulele Vanuatu din Pacific, informează serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.