Crestinii din India se roaga pentru aprobarea unei noi legi

violente comunitare antireligioase India Conform membrilor-abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Andhra Pradesh, India, Consiliul Creştin al Întregii Indii, un grup ecumenic, de apărare a Crestinismului, a îndemnat Guvernul indian să accelereze trecerea unui proiect de lege, despre care se crede că poate "reduce în mod eficient violenţele locale şi poate instaura dreptatea" în privinta victimelor intoleranţei şi violenţelor religioase.

Apelul a fost formulat împreună cu alte grupuri creştine, în cadrul unei campanii la nivel naţional de chemare la rugăciune, în favoarea proiectului de lege care urmează să fie introdus în Parlamentul indian, informează serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.