Discutiile Organizatiei Natiunilor Unite pe teme climatice au inregistrat un succes minim

Conferinta 17 schimbari de mediu Durban Conform datelor sosite din Nairobi, Kenya, Discuţiile Organizaţiei Naţiunilor Unite pe teme climatice au înregistrat un succes minim.

Afirmaţiile aparţin liderilor creştini şi activiştilor, care susţin că rezultatul este unul mult prea redus pentru a face faţă impactului schimbărilor climatice asupra ţărilor sărace.

La Cea de-a 17-a Conferinţă a Convenţiei-Cadru a Organizaţiei Naţiunilor Unite privind schimbările climatice, liderii politici au convenit să păstreze Protocolul de la Kyoto – chiar dacă se retrăsese Canada – şi să înceapă negocierile în 2015, pentru un nou acord cu caracter obligatoriu, care să intre în vigoare în 2020.

Un fond destinat ajutorăririi ţărilor sărace afectate de schimbările climatice, de asemenea, a mai fost stabilit în cadrul conferinţei organizate în perioada 29 noiembrie – 9 decembrie în Durban, Africa de Sud, informează serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.