Colindatori la… Gradinita nr. 7 Drobeta Turnu Severin

La gradiniţa cu program normal, nr. 7, din municipiul Drobeta Turnu Severin, festivităţile închinate Sfintei Sărbători a Naşterii domnului au început, atmosfera deosebită de sărbătoare umplând inimile micuţilor preşcolari.

La invitaţia doamnei director Alexandra Vladu, şi prin purtarea de grijă a doamnei profesor Aretia Opriţoiu, un grup de colindători din partea Episcopiei Severinului şi Strehaiei, condus de Prof. Drd. Mihai Corcodel, a susţinut un mini-concert de colinde pentru micii creştini, vestindu-le bucuria Naşterii Pruncului Iisus prin colinde corale şi la unison, tradiţionale româneşti.

Colindatori la Gradinita nr 7 Drobeta Turnu Severin 3

Conducerea grădiniţei şi-a exprimat dorinţa de a pune început bun acestui obicei de a primi oaspeţii colindători în fiecare an, în speranţa de a-i apropia pe copii din ce în ce mai mult de sensurile autentice ale sărbătorilor creştinătăţiim informeaza Serviciul de presa LONews al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, conform materialelor oferite din zona de contributor: Jurnalist Catalin Cernatescu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.