`De la Gutenberg la Google` – o tema a aniversarii Reformei Protestant

Conform datelor primite de la membri-abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Budapesta, Ungaria, comunicaţiile, "De la Gutenberg la Google" – vor fi un factor important în anul 2017, atunci când Bisericile Protestante vor sărbători aniversarea a 500 de ani de la Reforma Protestantă, conform unui comitet director al Federaţiei Luterane Mondiale (LWF), care se ocupă de marcarea evenimentului.

În cursul primei sale reuniuni din Budapesta, Ungaria, 14 – 15 noiembrie 2011, grupul "Luther 2017: 500 de ani de Reformă" a mai amintit despre rolul central al colaborării pe problemele cruciale, potrivit unui comunicat de presă al Federaţiei Luterane Mondiale, cu sediul la Geneva, informeaza Serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.