Musulmanii din Marea Britanie si-au plans victimele

 musulmani britanici   Conform datelor primite de la corespondenti-abonati din Canterbury, Anglia, mai mult de 20.000 de persoane îndoliate – cei mai mulţi dintre ei, britanici, de origine musulmana – s-au adunat în Birmingham, Anglia, în data de 18 august 2011, pentru înmormântare a trei tineri ucişi de o maşină, în timp ce îşi apărau comunitatea şi casele de insurgenţi şi jefuitori.

   "Aceste trei persoane (Haroon Jahan, 21 de ani, şi fraţii Shazad Ali, 30 de ani, şi Abdul Musavir, 31 de ani) sunt martiri, şi ce putem face mai bun este să ne rugăm pentru ei şi pentru noi înşine, şi să se roage întreaga noastră comunitate", a declarat profesorul musulman, Shaykh Muhammad al-Yaqoubi, în timpul slujbei de înmormântare, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.