Moartea ministrului pakistanez al religiilor se datoreaza unor dispute familiale

Shahbaz Bhatti Conform datelor primite din zona Bangalore, India, anchetatorii Poliţiei Pakistaneze au încercat in ultimele zile să dezvolte teoria că uciderea Ministrului Afacerilor Religioase Pakistaneze, Shahbaz Bhatti, s-ar datora unei "dispute familiale", şi nu extremismului religios, după cum susţine o variantă, din 9 august 2011, a cotidianului englezesc Tribune Express, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Citând un oficial al carui nume nu este amintit, asociat cu echipa comună de anchetă (JIT), “Tribune” a declarat că "uciderea lui Shahbaz pare a fi legată de o `rivalitate cronică` pe care acesta o avea cu rudele cu care a trăit în Faisalabad, în urmă cu cinci ani".

Shahbaz Bhatti a fost asasinat in martie 2011.

– traducere, si redactare: Jurn. Bogdan Roman

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.