Inaugurarea Centrului de urgenţă pentru persoane fără adăpost din Caransebes

Astazi, 12 februarie 2009, ora 12.00 va avea loc inaugurarea Centrului de urgenţă pentru persoane fără adăpost din Caransebeş în prezenţa Preasfinţitului Părinte Episcop Lucian şi a reprezentanţilor autorităţilor judeţene şi locale.

Centrul de urgenţă pentru persoane fără adăpost este un proiect desfăşurat de Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi Episcopia Caransebeşului şi îşi va desfăşura activitatea în cadrul Complexului de serivicii sociale “Sf. Vasile cel Mare” al Episciopiei Caransebeşului din Caransebeş.

Acest centru social are o capacitate de 80 de locuri pentru cazarea în regim de urgenţă a persoanelor fără adăpost. Proiectul a fost realizat prin accesarea de fonduri guvernamentale şi se va desfăşura potrivit proiectului de parteneriat, în spaţiul aflat în proprietatea Episcopiei Caransebeşului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.