Monday 15 december 2008

BISERICA PAROHIEI “ÎNĂLŢAREA SFINTEI CRUCI” DIN COMANA

Ocazie: Slujba arhiereasca

În ziua prăznuirii Sfântului Ierarh Spiridon, Episcopul Trimitundei, Preasfinţitul Dr. Ambrozie, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi, a săvârşit Sfânta Liturghie Arhierească la biserica „Înălţarea Sfintei Cruci ” din com. Comana, Protoieria Hereşti.

Cu acest prilej, Preasfinţitul Părinte a hirotonit întru preot pe PC. Diac. Florescu Dan Florian, pe seama parohiei Bălanu, Protoieria Giurgiu. În cuvântul de învăţătură adresat celor prezenţi a vorbit despre viaţa Sfântului Ierarh Spiridon şi despre contribuţia pe care a avut-o la fixarea învăţăturilor de credinţă de la Sinodul I Ecumenic, când El a explicat unitatea şi diversitatea Sfintei Treimi ţinând în mână o cărămidă şi spunînd simplu că este formată din trei elemente esenţiale, şi anume foc, pământ şi apă. În timp ce vorbea, s-a aprins focul în partea de sus a cărămizii şi a început să curgă apa din partea de jos.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.