Despre vizita liderului Bisericii Armene in Letonia

Catolicosul tuturor armenilor, Karekin al II-lea, a efectuat, incepand cu data de 29 iunie 2011, o vizita in Letonia.

Preotul Kosrov Stepanian, seful comunitatii armene Arno Ter-Sahakov si alti reprezentanti ai comunitatii armene s-au intalnit cu Sanctitatea sa Karekin al II-lea la aeroport, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

La intalnirea cu presedintele Letoniei, Valdis Zatlers, Karekin al II-lea si-a exprimat recunostinta referitor la atitudinea prietenoasa a autoritatilor fata de comunitatea armeana locala.

Zatlers a salutat vizita liderului armean spiritual in Letonia, si a apreciat inalta contributie a comunitatii armene la viata culturala a Letoniei. El l-a felicitat pe Sanctitatea Sa Karekin al II-lea pentru constructia bisericii Sf. Grigor Iluminatorul.

Karekin al II-lea a oficiat o Liturghie la Biserica St Grigor Iluminatorul, din Riga, joi, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.