Posturile crestine de radio, in cautare de noi resurse

Posturile crestine de radio, in cautarea de noi resurse

Apelul pentru ajutor si sustinere, lansat in iunie 2011, de catre Radio Jerico din Metz (Franta), ilustreaza fragilitatea modelului economic al radiourilor crestine, apreciaza presa occidentala, astazi, 5 iulie 2011.

Sophie Hrasko, directoarea Radio Jerico, afirma ca antena din Metz este amenintata cu inchiderea, intrucat, supravietuirea acesteia nu depinde decat de generozitatea ascultatorilor sai, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Radioul se confrunta, simultan, cu reducerea subventiilor publice si diecezane, si cu trecerea la digital.

Pentru viitor, posturile vor avea nevoie de mai multa daruire crestina, pentru a se dezvolta, si sa se concentreze pe publicitate, mai constata presa occidentala.

Radio Jerico detinea cinci frecvente in Moselle, cu programe 24/24, 7 zile din 7. Acesta dispune in principal de o echipa de 11 profesionisti dinamici si competenti, precum si de “o armata de voluntari si de voluntari activi”, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.