Patriarhul sarb, prezent la Academia Sarba de Stiinte si Arte

academie SerbiaPatriarhul sarb, prezent la Academia Sarba de Stiinte si Arte

Sanctitatea Sa Irineu, Patriarhul sarb, a participat in data de 9 iunie 2011, la Adunarea anuala a Academiei Sarbe de Stiinte si Arte, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.
Reuniunea, care a fost deschisa de catre academicianul Nikola Haidin, presedintele Academiei Sarbe de Stiinte si Arta, cea mai mare institutie nationala stiintifica si culturala din tara.


Alaturi, au mai fost prezenti, de asemenea, Dragan Dilas, primarul Belgradului, decanii Universitatilor din Belgrad si Kragujevac.
academie Serbia 2011

Nici reprezentantii Ministerului Culturii din Republica Serbia nu au lipsit, impreuna cu oficialii orasului, reprezentanti ai Camerei de Comert a Serbiei, precum si alti membrii din institutii stiintifice, educationale si culturale, cu care colaboreaza Academia, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.