Biserica Catolica Filipineza se opune Statului, pe tema noului proiect de lege vizand planificarea familiala

banner biserica filipineza si planificarea familialaBiserica Catolica Filipineza se opune Statului, pe tema noului proiect de lege vizand planificarea familiala

Biserica Filipineza a intrerupt dialogul cu guvernul acestei tari, pe tema proiectului de lege privind “sanatatea reproductiva”.

“Suntem un dar de la Dumnezeu” se numeste actiunea pornita de aceasta, in opozitia sa fata de noul proiect, vehement sustinuta la Manila, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, citand mai multe surse din strainatate

Biserica Filipineza se opune in fapt demersului guvernantilor, intrucat legea vizeaza promovarea mijloacelor de contraceptie, care “nu sunt intotdeauna intelese corespunzator de populatie”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.