CERCETAREA PE EMBRIONI, INTERZISA IN FRANTA (cu unele exceptii)

cercetari pe embrioniCercetarea pe embrioni este interzisa in Franta, cu unele exceptii

Adunarea Nationala a Frantei a finalizat astazi, joi, 26 mai 2011, in timpul noptii, discutia asupra proiectului de lege privind bioetica, un vot urmand sa aiba loc in ziua de marti, 31 mai 2011, informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Dupa dezbateri aprinse, deputatii au sustinut in cele din urma principiul interzicerii cercetarii pe embrioni, cu unele exceptii. Acestia au sustinut, de asemenea, anonimatul donarii gametilor si a respins posibilitatea transferului post-mortem al unui embrion. Ajutorul medical destinat procreerii ramane rezervat heterosexualilor.

Acesta nu este insa textul final, pentru ca o a doua lectura va avea loc in Senat. in cazul unui final in dezacord, Adunarea Nationala oricum va avea ultimul cuvant – informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.