publicat în: Arhivă

(Consiliul Popular Rus 2011) Homosexualitatea este o amenintare similara cu poluarea mediului!

Vladimir Iakunin„Homosexualitatea este o amenintare similara cu poluarea mediului!”

Seful Consiliului de Administratie al Fundatiei Sf. Andrei cel intai Chemat si al Cailor Ferate Ruse, Vladimir Iakunin, considera ca toleranta fata de homosexualitate este daunatoare.

"Cred ca valorile traditionale ale familiei si ale procreerii nu ar trebui sa fie inlocuite de unele imitatii notorii inventate de propaganda homosexuala", a declarat el la ceremonia de deschidere a celui de-al 15-lea Consiliu Popular Rus (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), care a avut loc miercuri in Moscova, informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Iakunin a mai spus ca a tinut sa abordeze aceasta problema in discursul sau rostit la Berlin, la forumul de anul trecut, dar a fost avertizat ca "aceasta tara va intelege cu greu astfel de lucruri, si este posibil sa aveti probleme aici".

"Nimic de acest fel. Uite ca nu a existat nici macar un protest, si nici macar o singura persoana nu a parasit sala, fiindca as fi mentionat eu ca propaganda homosexualitatii este la fel de poluanta pentru mediul social, precum alti poluanti pentru cel natural", a mai spus el.