Aplicatia de mobil Lacasuri Ortodoxe – o noua premiera tehnica in media romaneasca si o pozitie in topul Agentiilor straine

INOVAM pentru tine!
Aplicatia de mobil Lacasuri Ortodoxeo noua premiera tehnica in media romaneasca si o pozitie in topul agentiilor straine:

Lacasuri Ortodoxe Mobile App(s)
este o aplicatie tehnica de ultima ora, inovativa, valabila pentru ORICE (!!!) dispozitiv Smartphone care ruleaza in ORICE sistem de operare.
De acum, vom “mobiliza” continutul platformei noastre in cel mai rapid, simplu si gratuit mod catre… mobilul tau!
Functionam, in premiera pentru o agentie de stiri romaneasca (lansand in acelasi moment cu doar cateva agentii de top din strainatate 1-2), SIMULTAN, pe iPhone, Android, Blackberry, Nokia, Windows Phone7si pe toate celelalte dispozitive majore.
App Mobile Lacasuri Ortodoxe creat si experimentat in parteneriat cu una dintre cele mai performante retele tehnice web americane respecta specificatiile si standardele stricte pentru piete precum iTunes si Android, iar instrumentele noastre automate de publicare va vor demonstra faptul ca lucram inteligent.
”Mobilizarea” tehnico-inginereasca a celor ce se ocupa de partea tehnica a Agentiei noastre

face sa existe de astazi noul sistemul performant Lacasuri Ortodoxe Mobile,

printr-o serie de aplicatii destinate utilizatorilor nostri: stiri, arhivare si pozitionare automata a informatiei din ultimele 24 de ore prin satelit, acces la retelele sociale, calendarul zilnic si… alte surprize in lucru.
Spune la revedere imitatiilor fortate si obisnuieste-te sa accesezi calitatea asigurata de ingineri: Lacasuri Ortodoxe mobile (click Beta).
WEB mobil Lacasuri Ortodoxe

Android mobil Lacasuri Ortodoxe

iPhone Windows Phone si Blackberry mobil Lacasuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.