(Video) Rupere de nori in nordul Bucurestiului, piatra de dimensiunea unei masline, in urma cu cateva minute

rupere de nori in nordul capitalei 24 mai 2011Rupere de nori in nordul Bucurestiului, piatra de dimensiunea unei masline, in urma cu cateva minute

O ploaie zdravana cu piatra, urmata de o furtuna cu rafale de vant puternice si descarcari electrice, a bulversat traficul pe DN1A, aflat in nordul capitalei – zona de intrare a orasului Buftea – in urma cu cateva minute (24.05.2011, intre orele orele 17:30 – 17:50), relateaza corespondenti ai serviciului LONews al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.


rupere de nori in nordul capitalei 24 mai 2011 3

Piatra, de dimensiunile unei masline, a cazut vreme de aproape 5 minute, afectand pomii fructiferi si legumele aflate in general in perioada plantarii, in aceasta zona, conform ing. agronom Voica Flacau, intervievata de LO News.
rupere de nori in nordul capitalei 24 mai 2011 4

Conducatorii auto au fost nevoiti sa-si opreasca autovehiculele pe partea dreapta a soselei, in incercarea de a-si proteja parbrizele, iar pietonii s-au adapostit in magazine si in locurile acoperite ale statiilor mijloacelor in comun, mai specifica corespondentii nostri.
rupere de nori in nordul capitalei 24 mai 2011 5

Furtuna ce a urmat acesteia a lasat in urma crengi rupte si rasaduri de legume trantite la pamant.
Odata cu furtuna au cazut importante cantitati de apa care au inundat curtile satenilor. Norii au fost adusi de vant dinspre Nord, trecand prin localitati ca Tamas, Corbeanca, Saftica, Balotesti etc, urmarind directia Chitila.

rupere de nori in nordul capitalei 24 mai 2011 6

La aceasta ora, continua sa ploua.

un articol: Carmen-Ana/LONewsun serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.