Flash, doi intr-unu: dragoste, sex si religie

Lacasuri Ortodoxe: din Moscova
Centru cultural catolic Pokrovskie Vorota din Moscova va gazdui o prezentare de carte: „Flash, doi intr-unu: dragoste, sex si religie”, pe data de 2 iunie 2011.

Aceasta carte este o incercare de a intelege iubirea, casatoria si relatiile sexuale intr-un cuplu casatorit, in contextul invataturii crestine a ortodoxiei rusesti, conform publicatiei Milosardie, informeaza agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

In special, cartea se axeaza pe probleme cum ar fi sexul si pacatul, Ortodoxia si relatiile sexuale, relatiile sexuale intr-un cuplu casatorit, in timpul postului, contraceptia, mersul la biserica si impartasirea.

Cartea este scrisa de Iuri Belanovskii, seful adjunct al Centrului Patriarhiei pentru dezvoltarea spirituala a copiilor, de la Manastirea Sf. Daniel, si de Bojenov Alexander.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.