Patriarhul catolicos Ilia al II-lea ingrijorat pentru pacea Georgiei

Ilia II patriarh al georgieiPatriarhul catolicos Ilia al II-lea se roaga pentru pacea din Georgia

Lacasuri Ortodoxe: din Tbilisi
Dupa Liturghia de duminica, Patriarhul-catolicos al Georgiei, Ilia al II-lea a facut unele comentarii cu privire la situatia interna, spunand ca intre oameni au luat nastere “relatii foarte tensionate politice si de alta natura”, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

“Ne rugam ca Dumnezeu sa ne aduca pace si unire in spirit in Georgia”, a mai spus Patriarhul.

“Fiecare dintre noi trebuie sa fie atent fata de oameni, iar oamenii nu ar trebui sa spuna sau faca lucruri, pentru ceilalti, de care sa se rusineze dupa aceea. Omul nu trebuie sa faca rau, pentru ca acest rau se va intoarce spre el, facand ca lucrurile sa devina tot mai rele”, a spus Ilia al II-lea.

Este important sa ne pastram curatenia morala, traditiile si obiceiurile, a mai spus el, adaugand ca recent a existat un aflux de imoralitate in societate.

“Fiecare familie trebuie sa fie o Biserica mica unita”, a mai adaugat acesta.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.