Autoritatile de la Moscova interzic parada gay programata in 28 mai 2011

Nikolai Alexeiev - lidderul comunitatii gay din RusiaAutoritatile de la Moscova interzic parada gay programata in 28 mai 2011

Lacasuri Ortodoxe: din Moscova
Autoritatile de la Moscova au respins o cerere din partea liderului comunitatii gay, Nikolai Alexeiev, de organizare a unui parade gay si a unui miting in sprijinul tolerantei si respectarii drepturilor si libertatilor persoanelor homosexuale din Rusia.

“Tocmai am primit un telefon de la primarie si mi-au adus la cunostinta decizia de a nu permite manifestatiile planificate pentru 28 mai” 2011, a declarat Alexeiev pentru Interfax, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Decizia a fost motivata de temerile oficialilor orasului, ca manifestatiile gay vor naste proteste publice si vor genera tulburari in masa, dupa cum a mai spus acesta.

“Astazi, de indata ce vom primi un raspuns oficial, vom depune o plangere la Curtea Tverskoi a Moscovei, impotriva deciziei de interzicere a mitingurilor in Piata Bolotnaia”, a declarat reprezentantul rus al minoritatilor sexuale.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.