(VIDEO) Inregistrarea emisiunii Cuvant Dobrogean – 15 ianuarie 2010 – Radio Dobrogea

Inregistrarea emisiunii Cuvant Dobrogean – 15 ianuarie 2010 – Radio Dobrogea

O emisiune Forum, pe care o puteti asculta si la care puteti participa, adresand intrebarile si nelamuririle Dvs din timpul fiecarei saptamani, parintelui Eugen Tanasescu, in fiecare zi de vineri, intre orele 12:05 – 13:00.

NU UITATI! Intrebarile pot fi transmise prin urmatoarele mijloace de adresare:


in tot timpul saptamanii, prin formularul special conceput, dand click aici: , sau prin e-mail, la adresa radiodobrogea@yahoo.com

in timpul emisiunii, la numarul de telefon: 0241.51.52.66, cand veti putea dialoga LIVE cu Parintele Eugen Tanasescu; prin SMS, tarif normal, la numarul de telefon: 0745.567.354, sau pe messenger la ID-ul radiodobrogea@yahoo.com .

Lacasuri Ortodoxe va premia cea mai interesanta si utila intrebare, cu numarul din acea saptamana a publicatiei scrise: "Monitor Lacasuri Ortodoxe" – pentru colectia si arhiva Dvs.

NU UITATI! Emisiunea o puteti asculta in direct in fiecare vineri, intre orele 12:05 – 13:00, afland astfel si cine este castigatorul premiului acordat.

Un parteneriat media Lacasuri OrtodoxeRadio Dobrogea 2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.