publicat în: Arhivă

Ana Ponta intr-un …EXERCITIU DE MAIESTRIE / EXPOZITIE CU PAPUSI DE COLECTIE – un nou eveniment desfasurat in parteneriat media Lacasuri Ortodoxe

afis_Exercitiu de maiestrieExercitiu de maiestrie / Ana Ponta / Expozitie cu papusi de colectie
27 mai – 1 iunie 2011

Iubitoare de culori si forme noi, doritoare de frumos, lucrand cu suflet si buna dispozitie, creatoarea Ana Ponta, printr-un exercitiu de maiestrie ne transpune in lumea papusilor decorative de colectie.
Si cine nu si-ar dori sa patrunda pret de cateva minute intr-o lume magica, plina de emotie si de culoare?
O puteti face in perioada 27 mai – 1 iunie 2011, la sala Acvariu, de la Muzeul National al Taranului Roman. Expozitia este deschisa intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea este libera.


Ana Ponta este artist independent si lucreaza papusi inca din 1994. Avand o experienta de peste 35 de ani in domeniul textilelor, Ana Ponta colaboreaza cu muzee etnografice, cu magazine de suveniruri si cu librarii, participa la targuri de profil din tara si din strainatate. De asemenea, confectioneaza masti sau papusi pentru spectacole de teatru. Jucariile realizate de artista sunt unicat si sunt realizate manual.

Pentru Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, curatorul expozitiei: Oana Halpern, muzeograf.

Parteneri media: Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe (www.lacasuriortodoxe.ro), 24-FUN, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, RFI, Observator cultural, Cultura, HotNews, WebPR, Port.ro, LiterNet, Calendar evenimente, www.modernism.ro, OnlineGallery, ArtClue, www.comunicatedepresa.ro.