Episcopul catolic de Port-au-Prince a murit in cutremurul din Haiti

Lacasuri Ortodoxe: din Roma
Episcopul catolic de Port-au-Prince a murit in cutremurul din Haiti

Episcopul de Port-au-Prince, Joseph Serge Miot, a murit in urma cutremurului care a devastat capitala Haiti, 12 ianuarie 2010, trupul sau neinsufletit fiind descoperit sub daramaturile sediului arhidiocezei, a declarat miercuri 13 ianuarie 2010, la Roma, agentia de stiri religioase Misna.


Vicarul general, Episcopul Benoit Segiranno, este si el disparut, mai precizeaza Agentia de ?tiri Misionara Internationala (MISNA), citandu-i pe misionarii Societatii Saint-Jacques, care sunt prezenti in Haiti de patruzeci de ani.

Episcopul catolic de Port-au-Prince a murit in cutremurul din Haiti

"Corpul neinsufletit al Monseniorului Joseph Serge Miot, Arhiepiscop al capitalei, Port-au-Prince, a fost descoperit sub daramaturile Arhidiocezei, a declarat agentia.

Port-au-Prince, capitala Haiti, a fost lovita marti, 12 ianuarie 2010, de un cutremur devastator care a cauzat mii de decese.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.