Stiri Barcelona – Atentat in Spania. Mesaj al Custodelui Coroanei romane

Stiri Barcelona – Atentat in Spania. Mesaj al Principesei Margareta a RomanieiMesajul Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei române

Ne gândim cu compasiune la familiile celor nevinovați care au plătit cu viața și ne rugăm pentru însănătoșirea trupească și sufletească a celor răniți în atacurile teroriste petrecute ieri la Alcanar, Barcelona și Cambrils.

Familia Regală este cu sufletul alături de românii vătămați în atacurile din Spania și de familiile lor. Le urăm însănătoșire grabnică!

Suntem profund revoltați și indignați de aceste crime îndreptate cu lașitate împotriva semenilor noștri, împotriva democrației și libertății.

Margareta,

Custodele Coroanei românePalatul Elisabeta, 18 august 2017

Stiri Barcelona – Atentat in SpaniaMesajul vine in urma unui nou atac terorist efectuat de un individ care a intrat cu o furgoneta, in plin, in multimea afalata la plimbare pe un bulevard principal al localitatii. Conform celor mai recente bilanturi, atacul a lasat in urma 14 morti si peste 100 de raniti, intre acestia din urma aflandu-se si romani.Stiri Barcelona – Atentat in SpaniaStiri din Barcelona, pe tema atentatului din Spania, actualizate regulat, puteti gasi in continuare intrand pe paginile:

LIVE TEXT. Spania sub TEROARE. Numărul MORȚILOR a ajuns la 14, peste 100 de răniți. TREI ROMÂNI printre victime, la Barcelona [https://evz.ro/atentat-dublu-barcelona.html] [ https://evz.ro/atentat-dublu-barcelona.html [https://evz.ro/atentat-dublu-barcelona.html] ]Patru romani au fost raniti in atentatul de la Barcelona [https://www.ziare.com/europa/spania/patru-romani-au-fost-raniti-in-atentatul-de-la-barcelona-1477648] [ ]https://www.ziare.com/europa/spania/patru-romani-au-fost-raniti-in-atentatul-de-la-barcelona-1477648 [https://www.ziare.com/europa/spania/patru-romani-au-fost-raniti-in-atentatul-de-la-barcelona-1477648] Teroare în Spania. Bilanțul victimelor a crescut la 14 morți și 130 de răniți. Poliția a arestat al 4-lea suspect [https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/o-furgoneta-a-intrat-in-multime-la-barcelona-sunt-mai-multi-raniti-778716] [ https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/o-furgoneta-a-intrat-in-multime-la-barcelona-sunt-mai-multi-raniti-778716 [https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/o-furgoneta-a-intrat-in-multime-la-barcelona-sunt-mai-multi-raniti-778716] ]Atentat în Barcelona. 13 morți și 100 de răniți după ce o dubă a intrat în mulțime. Doi suspecți au fost arestați [ https://stirileprotv.ro/stiri/international/alerta-in-spania-o-duba-a-intrat-in-mulc-ime-c-i-a-ranit-oamenii.html [https://stirileprotv.ro/stiri/international/alerta-in-spania-o-duba-a-intrat-in-mulc-ime-c-i-a-ranit-oamenii.html] ]

Stiri Barcelona – Atentat in Spania

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.