Slujba transmisa in direct din Biserica Volna – Calarasi: duminica, 6 septembrie, incepand cu ora 8:00

Maine, 6 septembrie, in Duminica a 14-a dupa Rusalii, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct – cu sprijinul Departamentului Mass-Media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, reprezentat prin Arhid. Nicusor Silviu Dascalu – Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii Arhieresti, din Biserica Volna – Protopopiatul Calarasi.

In aceasta duminica, Biserica Ortodoxa cinsteste in mod deosebit Pomenirea minunii Sfatului Arhanghel Mihail in Colose, si pe Sfintii Mucenici Eudoxie si Macarie. Tot maine, se va citi pasajul evanghelic al “Pildei nuntii fiului de imparat”.

Transmisiunea live va fi efectuata prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION [https://livecamera.ro] si NETCreator [https://netcreator.ro] , aceasta putand fi urmarita gratuit atat in paginile agentiei, cat si in cele ale Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ) – biserici si protopopiate.

Va reamintim ca, in aceste zile, in Biserica Volna din Calarasi se afla moastele a 33 de sfinti, aduse din Catedrala din Iasi [https://lacasuriortodoxe.ro/turism-pelerinaje/20557-transmisiune-in-direct-din-miscare-maine-vineri-ora-17-00-procesiune-in-calarasi-cu-moastele-a-33-de-sfinti.html] .

Transmisiunea va fi preluata, de asemenea, in direct, pe reteaua de televiziune prin cablu, de televiziunea Eveniment TV.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.