Romania: Energie electrica mai ieftina cu pana la 20%, prin Digi Energy. In atentia episcopiilor

(in atentia Episcopiilor)“Acum poti sa platesti mai putin sau poti sa consumi mai multa energie electrica, in functie de obiectivele afacerii tale”.

Oferta de mai sus apartine RCS & RDS, care poate furniza deja energia electrica prin noile servicii de furnizare de energie electrica Digi Energy.

In oferta lansata recent, Digi Energy va asigura de urmatoarele trei avantaje:

– costuri scazute cu energia electrica activa

– stabilitatea asigurata de o companie multinationala, extinsa la nivel european si lider de piata in alte doua industrii din Romania, internet si televiziune

– increderea confirmata de peste 60.000 de clienti de business care au ales serviciile integrate de telecomunicatii oferite de RCS & RDS.

Oferta se adreseaza, deocamdata, doar firmelor – persoanelor juridice.

Imbucurator este, insa, faptul ca bisericile se bucura de aceleasi privilegii, asa incat tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa va informati preotii si consiliile parohiale din zona, sa ia in calcul aceasta noua varianta, pentru reducerea costurilor la energie. Este posibil sa conteze: intr-un interviu acordat Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, de catre un operator RCS&RDS, reducerile pot ajunge pana la… 20%.

“De asemenea, ar putea fi indicat ca negocierile de pret sa se poarte la nivel de Episcopie, pentru ca varianta de pret sa fie una mai convenabila pentru toate bisericile aflate pe raza eparhiei respective”, informeaza unul dintre membrii de conducere ai Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe.

“Pana la aceasta ora, Asociatia Lacasuri Ortodoxe a informat deja toate Episcopiile partenere, cu care este implicata in diferite proiecte comune aflate in derulare, despre avantajele pe care le-ar putea prezenta aceasta noua varianta de contract privind furnizarea de energie electrica, cumulate la nivel de Eparhie”, a mai informat vicepresedintele Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, Ec. Carmen-Ana Ion.

Mai multe amanunte puteti afla dand click aici! [https://www.rcs-rds.ro/business-furnizare-energie]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.