Ucraina: lui Gerard Depardieu i se interzice sa mai intre in tara… in urmatorii 5 ani. Vezi si alte VIP-uri

Ucraina i-a stabilit o interdictie, actorului Gerard Depardieu, de intrare in tara, pentru urmatorii cinci ani.

Depardieu, care în 2013 a primit cetățenia rusă, a devenit astfel parte dintr-o listă care ii include si pe regizorul sârb Emir Kusturica, directorul de la Hollywood, Oliver Stone, și actorul Steven Seagal.

Toti acestia sunt cunoscuti pentru atitudinea lor pro-rusa în disputa Moscova-Kiev asupra Peninsulei Crimeea, pe care Rusia a încorporat-o în urma unui referendum local (96,77% din populatie votand pentru alipirea la Rusia), pe 16 martie, anul trecut.

Depardieu, în special, a devenit “persona non grata” în Ucraina, din cauza unei nevoi de “garantare a securitatii statului”, conform Ukrinform.

În luna august 2014, Depardieu a provocat indignarea Kievului, prin faptul ca a sustinut ca Ucraina este parte a Rusiei.

Citeste si alte stiri despre Gerard Depardieu, dand click aici! [https://lacasuriortodoxe.ro/search/depardieu.html]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.