Facebook… fara de pacat – FACEGLORIA – o noua versiune Facebook creata de evanghelici

Evanghelicii brazilieni creeaza o versiune Facebook… fara de pacat

Un grup de evanghelici din Brazilia a creat propria sa versiune pentru rețeaua sociala Facebook, numita “Facegloria”, pe care relatările păcătoase nu sunt binevenite și unde se va da click pe “Amin”, în loc de “Like”.

Nori pufosi se plimba pe pagina principală a site-ului Facegloria, iar atunci cand primiti un mesaj, o melodie tip gospel va anunta acest lucru, conform unui raport al serviciului specializat in realizare de siteuri web [https://netcreator.ro] NETCreator si furnizor de serviciii de gazduire web [https://netcreator.us” target=“_blank] , care citeaza Telegraph.

In rest, designul Facegloria seamănă, nu intamplator, cu cel Facebook.

Scopul urmarit de grupul religios, este acela de a-i atrage pe evanghelicii din Brazilia, care folosesc alte rețele sociale.

Peste 100.000 de utilizatori din Brazilia s-au inscris deja in Facegloria, în prima lună de funcționare, conform statisticilor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.