Grecia – Presedintele Parlamentului UE propune acordarea de ajutor umanitar populatiei

Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, a prezentat o propunere de discutie, in vederea alocarii de ajutoare umanitare Greciei.

Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, a prezentat propunerea într-o adresare video, conform Ria Novosti, referindu-se la summit-ul extraordinar al liderilor din zona euro, din următoarele zile.

“Promisiunea ministrului finanțelor, că băncile se vor deschide de mâine și că banii vor fi disponibili maine [luni] și marți mi se pare foarte dificila și periculoasa.

Tocmai de aceea, pentru că eu cred că poporul grec se va afla pe parcursul săptămânii și chiar cu fiecare zi într-o situație mai dificilă, consider că ar trebui ca mâine, cel târziu marți, la summit-ul zonei euro, sa se discute un posibil program de ajutor umanitar pentru Grecia”, a declarat ieri Schulz.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.