VKontakte: Pagina Patriarhului Kirill stabileste noi recorduri in reteaua de socializare

In primele trei zile de la lansare, pagina Patriarhului Kirill pe reteaua de socializare VKontakte a fost vizualizata de peste un milion de ori, ea ajungand la peste 82 000 de abonati, acesta fapt reprezentand unul dintre cele mai mari rezultate din istoria retelei sociale”, a declarat directorul general VKontakte, Boris Dobrodeyev, citat de serviciul de presă al Departamentului Sinodal de Informații.

Pagina Patriarhului Rusiei a fost lansata pe 24 mai, in Ziua Sfinților Kirill și Metodiu (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Conform sefului Departamentului Sinodal de Informatii, “Intrebarile oamenilor vor ajunge la Sanctitatea Sa și acesta va găsi o modalitate de a le răspunde. Nu ar fi avut niciun sens sa se deschida o astfel de pagina, daca ea nu ar fi stabilit legături vitale cu publicul”.

Patriarhul Kirill le-a cerut, recent, clericilor sa predice în mod activ în retelele de socializare (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.