Burse si premii, pentru seminaristii si olimpicii din Slobozia, dar si pentru profesorii lor (foto)

Miercuri, 27 mai 2015, elevii Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia au fost primiţi la Centrul Eparhial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, de către Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, pentru a li se acorda bursele lunare.

Cu aceasta ocazie, elevul Cosmin Alin Radu, din clasa a XII-a, a mulţumit Preasfinției Sale pentru stimularea prin burse, purtarea de grijă și dezvoltarea învățământului teologic din Eparhie.

Preasfinţitul Vincenţiu a adresat un cuvânt de învăţătură elevilor, în special celor din clasa a XII-a, care cu ajutorul lui Dumnezeu şi binecuvântarea Chiriarhului locului vor urma cursurile Facultăţii de Teologie din București, şi le-a amintit că au responsabilitatea ca şi în mediul universitar să reprezinte cu cinste Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia, care a pus bazele teologiei, în formarea lor viitoare.

Au fost prezenți și elevii din Eparhie, care au fost premiați la Olimpiada Națională de Religie, împreună cu profesorii lor. Preasfinția Sa i-a felicitat pe toți și le-a dăruit premii constand in cărți si bani.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.