Istoria nationala este dovada credintei Armatei noastre, in Dumnezeu!

Acestea sunt cuvintele Patriarhul ortodox bulgar, Neofit, rostite înainte de ceremonia de binecuvântare a steagurilor de luptă ale Forțelor Armate ale Bulgariei, conform unui raport al Agentiei de Stiri Focus.

“Istoria neamului nostru reprezinta mărturia luminoasă a credintei Armatei Bulgare în Dumnezeu, de la Care vine orice forta și orice putere. Este mărturia credinței noastre în Hristos Mântuitorul, care l-a condus, nu doar pe războinicul și martirul Sfânt Gheorghe, ci sute de mii de războinici cunoscuti și necunoscuti, care si-au dat viața pentru frații lor slabi și fara apărare”, a spus Patriarhul Neofit în discursul său, ieri, cu ocazia Sarbatorii Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, Purtatorul de Biruinta (dupa vechiul calendar).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.