Ambasadorul Romaniei in Liban, prezent la Liturghia oficiata de Patriarhul Antiohiei

Excelenţa Sa Victor Mircea, Ambasador al României in Liba, a întreprins duminică o vizită oficială la Mănăstirea Balamand, unde a participat la Sfânta Liturghie oficiată de către Preafericitul Părinte Patriarh Ioan X Yazigi, Patriarhul Antiohiei şi al Întregului Orient, înconjurat de un sobor de ierarhi, preoţi şi diaconi din cadrul Patrairhiei Antiohiei, conform unui raport al Patriarhiei Romane, care il citeaza pe Pr. Drd. Gheorghe Costea, preotul comunităţii ortodoxe românesti din Siria.

După întrevederea cu Preafericirea Sa, domnul Ambasador a vizitat Universitatea din Balamand, stabilindu-se ca pe viitor să se înceapă o colaborare între Universitate şi Ambasada României de la Beirut.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.