Wednesday 22 april 2015

Patriarhul Rusiei cheama la unitate crestina, impotriva islamistilor extremisti

Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii a transmis un mesaj de condoleante, in urma uciderea creștinilor etiopieni în Libia de catre islamisti.

“Noi tentative și noi actiuni au loc, pentru intimidarea lumii creștine, semanand ură între creștini și musulmani, contestand standardele morale fundamentale. Cei care comit astfel de crime odioase se ascund dupa sloganuri islamice și îndrăznesc să-si justifice actele inumane prin motive religioase”, a declarat liderul rus al Bisericii, într-o telegramă adresata Patriarhului și Catolicosului Etiopiei, Abune Mathias.

“Astăzi, este extrem de important pentru comunitatea mondială, în special pentru liderii cultelor creștine, sa isi poata uni fortele în lupta împotriva extremismului religios și a terorismului”, a spus Patriarhul Kirill, citat de Interfax.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.