Slujba Arhiereasca in Manastirea Libertatea (foto)

Duminică, 8 martie 2015, in cea de-a doua Săptămână din Postul Mare, Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a săvârşit Sfânta Liturghie la Mănăstirea Libertatea, județul Călărași.

Din soborul slujitorilor au făcut parte preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, preacucernicii părinți consilieri: Daniel Enaşcu, Florin Ionescu și Nicușor Silviu Dascălu, preacucernicul părinte Protopop de Călăraşi, Ramon Eugen Ilie, stareți, preoţi şi diaconi.

În cuvântul Său, Preasfinţia Sa a vorbit credincioşilor despre pericopa evanghelică a vindecării slăbănogului din Capernaum, despre Taina iertării păcatelor pe care Mântuitorul a lăsat-o în Biserica întemeiată de El și administrată de urmașii Sfinților Apostoli, episcopii și preoții Sfintei Biserici Ortodoxe.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, Preasfinția Sa a binecuvântat soborul de maici și credincioșii prezenți. In galeria foto a articolului de fata, puteti vedea mai multe fotografii surprinse cu aceasta ocazie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.