STIRI | Fonduri guvernamentale, pentru renovarea a 26 de biserici

Bangladesh

Fondul Crestin pentru Bunastare Religioasa al Guvernului din Bangladesh a donat 2,1 milioane de taka (27.500 $) pentru munca pastorală și renovarea a 26 de biserici creștine din țară.

Conform Radio Vatican, gestul guvernului este extrem de important, având în vedere faptul că creștinii reprezintă doar 0,4% din națiunea predominant musulmană.

Infiintat in anul 2009, fondul este proiectat pentru a contribui la dezvoltarea națională, prin dezvoltarea resurselor umane și prin încurajarea solidarității între oamenii de diferite credințe.

Începând cu anul 2009, Fondul a ajutat 91 de biserici, prin sume care au ajuns la totalul de 9,5 milioane de taka (125.000$), conform Asia News.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.